Tuesday, March 31, 2015

Влијанието на бајките на психолошкиот развојот на децата


 
 
 
ПЗУ КАЛИНКА Центар за Ментално здравје и Аутизам
Бул. Партизански одреди 149- мезанин, Порта Влае 1000, Скопје
Тел.    02 20 60 196
            02 613 7414
Моб.   072 23 23 63
е- мејл: info@kalinka.mk

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.